Breaking News – A könyv már majdnem nyomdában

Hosszú, hosszú idő telt el az utolsó poszt, és új képek feltöltése óta. A munka és egyéb elfoglaltságok révén kicsit kiestünk a blog ápolásából, bár az elmúlt több mint másfél évben nagyszerű élményekben volt részünk, amit legjobb lenne megosztani.

Egy mentségünk van: 2014. decembere óta egyre zsugorodó szabadidőnk jelentős részét a Magyarország ragadozó madarai könyvünk elkészítésére fordítottuk.  Számos megbeszélés, több tízezer fotó átnézése, a szövegek sokszori lektorálása után már a célegyenesben vagyunk. Rendkívüli csapat állt össze! Öröm ilyen motivált és felkészült alkotótársakkal dolgozni – bár néha egy kicsivel több alvás jól jönne…

Mindezt a tavaly ősszel létrehozott Parlagi Sas Alapítvány kuratóriumának nagyszerű szellemi és nélkülözhetetlen anyagi támogatása teszi lehetővé, amit ezúton is köszönünk a kuratórium tagjainak!

A könyv megjelenése 2015. november harmadik hetében várható. Frissítettük a könyv specifikációt a Projekt oldalon és a csapat egy része létrehozta és működteti a könyv Facebook oldalát is. Nagy köszönet érte Szánthó Boglárkának!

A Projekt menüt folyamatosan bővítjük a könyv mintaoldalaival és további információkkal. November elejétől pedig lehetőség nyílik az online rendelésre.

Reméljük, a könyv elnyeri tisztelt olvasóink tetszését!

András, Gábor és Turny Zoli

This entry was posted in Nincs kategorizálva. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>